11. маја, 2016.године, у Крагујевцу, свечано је отворен шести по реду Научни клуб у Србији, у оквиру Центра за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац. Том приликом, потписан је Протокол о сарадњи Града Крагујевца, Центра за промоцију науке из Београда и Центра за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац. 

Свечаности поводом потписивања Протокола о сарадњи и отварању Научног клуба, одржаној у хали „Језеро“, присуствовали су представници града Крагујевца, чланови Школске управе, директори основних и средњих школа из Крагујевца, представници Мреже РЦ и ЦСУ Србије, многобројни сарадници и пријатељи, као и сами ученици.

У име града Крагујевца, Протокол је потписао Члан Градског веда задужен за ванпривредне делатности, господин Борис Ковачевић, док је у име Центра за промоцију науке, Протокол потписао директор Центра, господин Немања Ђорђевић. Протокол о сарадњи, испред Центра за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац, потписала је директор Центра, госпођа Зорица Николић.

Научни клуб осмишљен је као место, на коме ће ђаци, кроз разна предавања, неформалне сусрете, радионице и друге, маштовито осмишљене програме, имати прилику да добијају одговоре на питања из разних научних области, чиме ће се обогатити образовни садржаји у нашем граду. 


Јавни позив  Центра за промоцију науке

02.04.2020. godine

 


Позив за сарадњу – Научни клуб Крагујевац
27.03.2020. године
Поштовани/ -а,

 
У жељи да унапредимо рад Научног клуба Центра за образовање Крагујевац, а у сарадњи са Центром за промоцију науке Београд, Научни клуб Крагујевац ће за наредну школску годину дефинисати програм – листу активности које ће реализовати у периоду од 01. септембра 2020. године, до 01. септембра 2021. године. 
 
Пријава се врши попуњавањем формулара који может преузети са нашег сајта Формулар за пријаву
Формулар је у word документу, а када га попуните потребно је да пријавни формулар потпишете и пошаљете га у pdf формату.
 
Све додатне информације и смернице у вези пријаве можете прочитати у допису, који можете преузети Детаљне информације
Рок за достављање предлога је 17.04.2020. године 
Предлози се достављају електронским путем, на мејл naucniklub.kg@gmail.com 
 
С поштовањем

Центар за образовање Крагујевац